Midt i livet sa du?

Sola skinner, Oslo er fortsatt hvitt og jeg funderer over livet, kjærligheten og døden. Fikk en snap fra ei venninne som kryssa av på en spørreundersøkelse, om at hun var midt i livet i alderskategori. Vi er jevngamle. Ikke unge, ikke gamle, like langt fram som tilbake? Med levealdern der vi kommer fra er det heller en overdrivelse enn en underdrivelse. Legger du til røyk, snus og andre helsebringende aktiviteter kan vi kanskje fjerne 10 år til. Snart over? På søndag da livet var litt komplisert fra før foreslo en kompis at det, som var et slags angstrush av å bli veldig varm av å tenke på noe flaut, kanskje var menopause?!?! Altså? Really? Og nå kommer seff alle som er eldre enn 37 til å be meg holde kjeft. Men la nå meg ha livskrisa og dramaet jeg trenger her borte. Kanskje er det bare et plutselig innfall av kjedsomhet i en hverdag som egentlig fortoner seg ganske greit på tross av at jeg er singel crazy cat lady. Med god hjælp fra Cava, hudpleie, negler, vipper og PT selvsagt. I-landsproblemer lurer du? Ja, på et tidspunkt måtte de nå igjen ei enkel jente fra Tøyen også. Og hva gjør hun når hun egentlig er vant med dramatiske opp- og nedturer gjennom 37 år? Hun funderer på meninga med det hele. Ikke noe mer enn det lizm. Det er tross alt tirsdag, uka er såvidt starta.

Løsninga på dagens krise var dog enkel! Rosemalt skjørt og solbriller! Stikker ut i sola og lar livet være som det er! Lever bare en gang! Snakkez 👑

#midtlivskrise #livet #leverbareengang

6

Ann-Kristin

Vent bare til du runder 40.. DA vil du kjenne på krise da, hehe;-) Det gjorde iallefall jeg.. hoff!

Ann-Kristin: Haha, rett rundt hjørnet! Men alternativet til å runde 40 er tross alt verre ??

Jeg er vel nesten død, jeg som er fylt 60! :D

Du får trøste deg med at det nok er verre ( kjedeligere?) å IKKE fylle år etter år etter år.

Nil: Tja, føler liksom at 60 er litt sånn at man får pondus :)

Pondus og pondus....

Bestemoren min ble over 90. Hun var på sykehjem de 3 siste årene, men før det var hun minsanten rett som det var den samme fnisete jentungen hun sikkert var da hun var tenåring. Kroppen blir nok skral, men inni hodet er det som før. Det kan jo være litt surt også, når man føler seg som i oppveksten ,- og så ser man i speilet. Da er det mye som ikke stemmer. :)

Nil: Hahaha! Enig, kroppen eldes veldig mye fortere enn sinnet :) Men det er jo stas å leke fra begynnelse til slutt da ??

Skriv en ny kommentar